Hoe te bestellen

 
 
De mondkapjes zijn leverbaar vanaf 3 stuks.

De bestelwijze is als volgt:
• Klik het gewenste ontwerp aan
• Kies de maat
• Maak de keuze tussen: Elastiek achter het hoofd of Elastiek achter de oren
• Het mondkapje wordt standaard zonder filterinzet geleverd.
Indien u een filterinzet wenst, klikt u op Ja
• Bij Afwerking/Elastiek maakt u de keuze tussen afwerking met wit of zwart band

Verder kunt u het gekozen ontwerp in iedere gewenste kleur laten maken. Daarnaast kunt u het mondkapje ook nog voorzien van logo’s en/of tekst.

De prijzen van de mondkapjes zijn vanaf € 14,95 excl. BTW. Aan de hand van uw keuzes wordt de prijs aangepast: Met filterinzet = + € 0,95 Met elastiek achter het hoofd = + € 0,95 Verder wijzigt de prijs bij grotere afnames (zie hiervoor ook de prijslijst).

Betaling:
Als u deze stappen heeft doorlopen komt u op onze betaalscherm terecht. Hier heeft u verschillende mogelijkheden om te betalen: Paypal, Maestro, Mastercard, Visa, Ideal en Mister Cash. De order gaat pas in productie nadat de betaling is voldaan.

Aanleveren logo's:
Logo’s dienen digitaal aangeleverd te worden in vector bestanden: • Coreldraw versie X7 of lager (.cdr) • Adobe illustrator CS6 (.ai) • .eps of .pdf file

De juiste bestanden zijn om te vragen bij uw reclame bureau, auto beletteraar of het bedrijf dat briefpapier of werkkleding voor uw sponsor heeft gedrukt.

De logo’s kunt u uploaden via: https://wlm-design.wetransfer.com/

De logo’s die gebruikt worden, worden altijd in opdracht van en onder de verantwoording van de klant gebruikt.

Nadat uw bestelling geplaatst is, ontvangt u binnen enkele dagen een bevestigingsemail met de verwachte levertijd. Binnen de genoemde levertijd ontvangt u het ontwerp ter controle. Mocht het ontwerp nog niet naar wens zijn dan passen wij dit voor u aan. Nadat u het ontwerp heeft goedgekeurd zal het in productie gaan en ligt uw bestelling binnen enkele werkdagen klaar.

Mocht u na deze uitleg nog vragen hebben, stel ze dan gerust via : info@wlm-design.nl

LET OP
Door het invullen van het bestelformulier is een rechtsgeldige bestelling geplaatst en dient deze ook te worden afgenomen!