parallax background
 

BEDRIJF

 
 

BEDRUKT MONDKAPJE: EEN INITIATIEF VAN WLM DESIGN

WLM Design BV is een innovatief bedrijf dat sportkleding en stickers ontwerpt en produceert, geheel naar eigen wens van de klant.

WLM Design bestaat sinds 2000 en is opgericht door de huidige eigenaren Wisja Lamers en Imka Kooijmans. In de loop der jaren is WLM uitgegroeid tot een bedrijf met 10 medewerkers. WLM Design heeft een hoofdvestiging in Mill (NL) en een nevenvestiging in Borgloon (België).
Vanuit deze 2 locaties worden de markten in heel Europa bediend.

Nieuwbouw WLM Design
 
 
WLM Design is met name gespecialiseerd in het ontwerpen en in eigen beheer produceren van custom shirts, broeken en stickers voor de motocross, BMX en downhill.

Met de tak WLM Sport kunnen alle veld- en zaalsporten worden voorzien van custom sportkleding. Dart-shirt.nl is een onderdeel waarmee WLM een sprekende speler is in de dartwereld.

In 2000 stapte WLM als een van de eerste in de wereld van de digitale sublimatie printtechniek, waarmee de shirts geproduceerd worden. In 2005 was WLM, na veel pionierwerk, een van de eerste stickerproducenten die de ‘dikke’ MX stickers per stuk digitaal kon produceren. Door continue door te ontwikkelen en voorop te lopen met de nieuwste machines heeft WLM zich ontwikkeld tot een van Europa’s belangrijkste spelers op het gebied van custom kleding en stickers.

Het complete productieproces is in eigen beheer in het atelier in Mill.

De grote kracht is de productie van kleding en stickers vanaf 1 stuk. Maar ook grote aantallen voor teams en clubs behoren uiteraard tot de mogelijkheden.

In april 2020, nadat de volledige sportwereld is stil gevallen door het Coronavirus, werd al snel het idee opgepakt om machines en personeel in te gaan zetten om custom mondkapjes te gaan maken. De mondkapjes worden volledig in eigen huis geproduceerd.

Houd afstand en blijf gezond!
 
parallax background